" />
Betrouwbare taxi in Delft Bel Taxidelft.nl direct!012 -345 6789

Zorg & Instelling

Heb je een taxi nodig van Delft om naar een verzorgingstehuis, revalidatiecentrum of het ziekenhuis gebracht te worden. Zo wordt je op het door jouw gewenste tijdstip en de plaats weggebracht en eventueel later weer opgehaald.

Zo spreek je een tijd af met één van onze taxichauffeurs die je brengt en indien gewenst weer ophaalt. Heb je een korte afspraak? Dan is het soms mogelijk dat de taxichauffeur zelfs even op je zal blijven wachten. Hierdoor hoef je zelf niet meer op een nieuwe taxi te wachten en kun je direct de taxi weer instappen.

Waar is de zorgtaxi voor bedoeld?

De zorgtaxi is voor mensen bedoeld die zelf niet de beschikking hebben over een vervoersmiddel en voor wie het noodzakelijk is dat ze bijvoorbeeld naar een ziekenhuis gaan. Zo kan het dan gaan om een bezoek aan een fysiotherapeut, medische specialist of een andere medische professional.

Maar het is natuurlijk ook voor de mensen die niet de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van het openbaar vervoer zoals de trein. Of die juist de voorkeur geven aan zorgtaxi.

Het valt officieel onder zittend ziekenvervoer in tegenstelling tot liggend ziekenvervoer. Dat betekent natuurlijk niet dat je ziek moet zijn om in aanmerking te komen voor de zorgtaxi. Je hebt de zorgtaxi nodig voor vervoer van en naar het ziekenhuis.

Waarom kiest u voor onze zorgtaxi Delft?

Wij rijden al jarenlang met verschillende soorten taxi’s en onze chauffeurs zijn echte betrouwbare professionals als het op rijden aankomt. Wat helemaal bij ziekenvervoer belangrijk is, is de servicegerichtheid. Onze chauffeurs in Delft zijn attent en behulpzaam en vooral voor de mensen met een lichamelijk beperking of de oudere mens.

Het bezoek aan het ziekenhuis en specialist moet uiteraard altijd ontspannen verlopen en dat is het ontzettend prettig wanneer je opgehaald en thuisgebracht worden door onze ervaren chauffeurs.

Speciale rolstoeltaxi in Delft

Vooral als je gebonden bent aan een rolstoel is het vaak moeilijk om bij een taxicentrale een speciale rolstoel taxi te reserveren. Wij verzorgen daarentegen rolstoelvervoer op maat in Delft en omstreken.

Niet elke taxicentrale biedt dit aan omdat rolstoelvervoer veel vaardigheden vraagt van gecertificeerde chauffeurs. Echter hebben wij de afgelopen veel tijd en energie gestoken in de bijscholing en opleiding van onze chauffeurs. Hierbij hebben wij inzicht en kwaliteit hoog in het vaandel en ontwikkelt naar het hoogst denkbare niveau.

Maar ook onze bussen en taxi’s voldoen aan de moderne eisen die het rolstoelvervoer vraagt. Daarbij is het vastzetten van rolstoelen op de vier onafhankelijke punten op de vloer en het aanbrengen van de veiligheidsgordel een vanzelfsprekendheid waar je als klant altijd op mag rekenen.

Onze chauffeurs brengen je en jouw rolstoel of scootmobiel met eventuele gezelschap of begeleiders van en naar ziekenhuizen, verzorgingstehuizen of een andere locatie toe. Uiteraard halen we je ook weer op als je dit wilt.

Vraag een rolstoeltaxi aan

Zou je graag een rolstoeltaxi willen boeken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze ervaren en betrouwbare chauffeurs brengen je graag naar de gewenste locatie en halen je natuurlijk ook op als je dit wilt. Neem daarom vandaag nog contact met ons op!