" />
Betrouwbare taxi in Delft Bel Taxidelft.nl direct!+31(0)15-202 40 50

Over Ons

Voor elk vervoer heeft Taxidelft.nl een taxi beschikbaar. Van privé tot zakelijk, van individuen tot groepen. Bij ons zijn alle taxiritten in goede handen en zullen ze altijd zorgvuldig uitgevoerd worden. Wij zorgen taxivervoer in Delft en in de nabije omgeving van Delft.

Zo zijn wij een dynamisch taxibedrijf wat gevestigd is in Delft. Wij vormen samen met onze chauffeurs een professioneel en hecht team wat de veiligheid en wensen van de klanten altijd voorop stelt.

Wij werken namelijk uitsluitend met professionele en ervaren taxichauffeurs. Het is belangrijk voor ons dat al onze chauffeurs een vlotte, correcte en klantvriendelijke service ten allen tijden kunnen leveren. Bovendien bieden wij onze taxidiensten altijd aan tegen zeer scherpe tarieven, waardoor u nooit teveel betaald.

Waarom kiest u voor ons?

Wij bieden altijd de beste service en kwaliteit. Onze taxi’s zijn uitstekend onderhouden en onze professionele chauffeurs zorgen er altijd voor dat u op een betrouwbare, veilige en comfortabele manier van A naar B gebracht wordt. Ook mogen bedrijven er altijd op rekenen dat hun gasten en personeel veilig en stipt vervoerd worden naar hun hotel, luchthaven of andere bedrijven.

Daarnaast zijn er diverse taxibedrijven in Delft te vinden, maar wij zijn zeker de beste! Veiligheid, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze chauffeurs beschikken over een gedegen stratenkennis, vereiste documenten en zijn altijd representatief gekleed.

Welke taxidiensten bieden wij aan?

Als professioneel taxibedrijf bieden wij onze klanten meerdere diensten aan. Wij bieden bijvoorbeeld een speciale horecataxi aan. Met deze taxi kunt u met een gerust hart uitgaan in de omgeving van Delft en brengt en haalt één van onze chauffeurs u bij uw locatie op.

Daarnaast bieden we ook een zogenoemde airport taxi aan. Er iets niet vervelender dan wanneer u mensen om u heen moet vragen of ze tijd hebben om u naar de luchthaven te brengen. Vooral als u een late of vroege vlucht heeft, wilt u liever hier niemand mee belasten. De airport taxi biedt dan uitkomst, want één van onze chauffeurs brengt u van en naar de luchthaven indien gewenst.

Wij zijn ook gespecialiseerd in speciaal vervoer zoals onze rolstoel taxi. Voor mensen die vervoer op maat nodig hebben, kan onze rolstoel taxi uitkomst bieden. Dit vraagt natuurlijk van onze kant gecertificeerde chauffeurs en die hebben wij allemaal in huis. Vervoer naar zorginstellingen of ziekenhuizen is hiermee zeer comfortabel en betrouwbaar.

Ook hebben wij de beschikking over verschillende taxibussen. Deze taxibussen kunnen grote groepen vervoeren in verschillende situaties. U moet dan bijvoorbeeld denken aan vervoer naar evenementen zoals festivals of het vervoer voor een vrijgezellenfeest in Delft.

Hiermee bieden we dus een breed scala aan taxidiensten voor onze klanten aan. Betalen kan uiteraard contant, maar het is ook mogelijk om via de PIN of creditcard te betalen. Dus waar wacht u nog op? Wanneer u bij ons een taxi boekt weet u altijd zeker dat u comfortabel, veilig en betrouwbaar vervoer naar de gewenste locatie ontvangt. Wacht daarom niet langer en boek vandaag nog uw vervoer bij ons!