" />
Betrouwbare taxi in Delft Bel Taxidelft.nl direct!012 -345 6789

Horeca Taxi

Horeca taxi nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een horeca taxi aan in de omgeving van Delft en Delft natuurlijk. In Delft kun je heerlijk eten en uitgaan en in zulke gevallen kan het ontzettend fijn zijn om de beschikking te hebben over een horeca taxi.

Wij zijn de BOB voor elk uitje en brengen je altijd veilig naar de gewenste uitgaansgelegenheid. Zo kunnen wij je veilig naar de locatie brengen en vervolgens indien gewenst ook weer veilig thuis op het afgesproken tijdstip brengen.

Wij zijn een taxibedrijf voor de regio Delft en wij verzorgen alle taxidiensten van en naar theaters, cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden in Delft, den Hoorn en Delfgauw.

Waarom kiest u voor de horeca taxi van Taxidelft.nl?

Al onze chauffeurs zijn bekend met de uitgaansgelegenheden in Delft en de wijde omgeving van Delft. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch te bereiken zijn en zorgen wij er ook voor dat wij bij de uitgaansgelegenheden in de wijde omgeving van Delft te vinden zijn.

Naast dat wij meerdere taxi’s tot onze beschikking hebben, kunnen we ook groepsvervoer aanbieden zodat grotere groepen ook gebruik kunnen maken van onze speciale horeca taxi.

En makkelijker kan het eigenlijk niet, ook voor horeca eigenaren. Heb je gasten die graag met de taxi vervoerd willen worden na een bezoek aan jouw horecagelegenheid? Binnen luttele seconden heb je een taxi besteld!

Zodra één van onze chauffeurs bevestigd heeft, weet je zeker dat je gasten opgehaald worden door onze welgemanierde chauffeur die ze weer veilig vervoeren naar hun bestemming.

Relaxed een avondje uit in Delft, Rotterdam, Den Haag of Zoetermeer?

Een gezellige avond in het theater, een leuke avondje uit, een heerlijk diner in restaurant of een bezoek aan familie of vrienden. Wat voor activiteit het ook is; horeca en uitgaan betekent in de meeste gevallen gezelligheid, sfeer en drank.

En je wilt natuurlijk niet na elk drankje denken dat je moet oppassen, omdat je straks nog terug moet rijden. Dan biedt Taxidelft.nl je de oplossing. Wij zorgen er altijd ervoor dat er een taxi op de afgesproken tijd klaar staat. Of het nu om een taxi voor 4 of minder 4 personen of juist grote groepen, wij staan altijd voor u klaar.

Scherpe prijzen voor horeca vervoer

In de meeste gevallen rekenen wij voor horeca buiten Delft niet de prijs die de taximeter aangeeft, maar hanteren wij altijd de scherpste prijzen van de omgeving. Hierdoor ben je altijd voor een goede prijs richting de gekozen uitgaansgelegenheid.

Zo heb je geen gedoe met het zoeken naar een parkeerplaats of te maken met een hoge parkeertarieven. Je wordt altijd voor de deur afgezet en opgehaald. Dus waar wacht je eigenlijk nog op? Een taxi huren bij ons is altijd een goede optie, zodat je met een gerust hart een gezellige avond tegemoet. Dus wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.